avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... DOSAR CERERE DE DESCHIDERE A PROCEDURII INSOLVENTEI
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

DOSAR CERERE DE DESCHIDERE A PROCEDURII INSOLVENTEI

Buna ziua,

in decembrie 2016 am primit, ca si administrator al unui SRL cu activitatea suspendata in febr 2016, un plic in care sunt instintata ca pe rol exista un proces de deschidere a procedurii insolventei, din partea unui creditor.
Nu m-am prezentat la proces, nu am facut nimic pe parte de dosar, insa am luat legatura cu administratorul firmei care a deschis procesul pentru a intelege ce se intampla.
La sfarsitul lunii februarie am aflat ca la primul termen a fost numit un administrator judiciar, caruia trebuie sa ii predau in 3 zile o serie de documente.

As vrea sa stiu, in conditiile in care eu si administratorul societatii care a deschis procesul am cazut de accord sa stingem debitul prin plata datoriei si incheierea unei "tranzactii" intre noi, acest lucru duce si la inchiderea procesului? Ma ajuta faptul ca eu inchei cu datoria fata de el si am o hartie semnata de el? Sau cheltuiesc aiurea banii cu el si raman si cu procesul?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare- cumparare imobil nerespectat rala rala Buna ziua. Am nevoie de cateva lamuriri in legatura cu un antecontract de vanzare cumparare pentru un imobil. In februarie 2009 am incheiat un astfel de ... (vezi toată discuția)
Atributiile administratorului judiciar clara112 clara112 Buna ziua! Unei societati comerciale i s-a deschis procedura insolventei si a fost numit un administrator judiciar. Ulterior, societatea comerciala ... (vezi toată discuția)
Neplata furnizorilor woodyohara woodyohara buna ziua,am si eu o mica problema in 2013 am infintat un srl .....magazin alimentar ,dupa 2 ani am dat faliment ramanand cu datorii nu f mari dar totusi au ... (vezi toată discuția)