buna ziua,am si eu o mica problema in 2013 am infintat un srl .....magazin alimentar ,dupa 2 ani am dat faliment ramanand cu datorii nu f mari dar totusi au ramas la furnizori acum de cateva zile am primit o instintare de la judecatorie ca m-au dat in judecata ceea ce era si normal banuiesc ca urmeaza sa ma execute silit ...nu am bunuri pe numele meu nu am nimic momentan nici nu lucrez ce se va intampla cum se vor sfarsi toate astea vreau sa le platesc dar momentan nu am de unde ..oricum nu intereseaza pe nimeni...asta vreau sa stiu la ce mas putea astepta ...va rog un raspuns de la cine stie clar ...nu vreau imaginatie .multumesc mult#-o (mentionez ca firma nu am reusit sa o inchid nici azi datorita datoriilor catre furnizori contabila imi spunea ca nu poate sa o inchida la anaf ) ce pot sa fac hellp mee plls
am fost si sunt administrator unic asociat ,era un mic magazin la tara intr un sat fapt care a si rezultat falimentului ....firma si la ora actuala contabila imi face bilantu pe 0 fara activitate deoarece am 2 furnziori care figurez cu restanta ceea ce ea asa spunea ca nu o poate inchide la anaf .....in urma executari daca totusi nu am nimic vorba aia nici macar salar poate sa se ajunga sa fie penala sa fac puscarie sau ceva de genu??
au dat in judecata societatea si mie mi a venit niste harti cu copii de la facutri si prima hartie din plic scrie ceva de genu REZOLUTIE comunicare cereri de chemare in judecata
Multumesc frumos pentru raspunsuri am sa consult si un avocat dar vroiam sa vad in perspectiva cauza si m - ati ajutat mult cineva imi spunea o baliverna ca daca nu ma supun platilor si nu au ce sa execute am sa fac puscarie pana la urma ......repet am sa ma duc si la un avocat cu actele in cauza multumesc inca odata o seara deosebita in continuare!
Proces pierdut
aligadot
Am o firma mai veche si in urma unei facturi neplatite, am fost dat in judecata de acea firma.
La proces nu m-am prezentat.
Vreau sa stiu ce se poate ... (vezi toată discuția)