avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită durează?
Discuție deschisă în Executare silită

durează?

Dacă am facut o contestație la executare silită pentru prescripție cat poate dura procesul pana voi afla un rezultat?
Cel mai recent răspuns: ancacatya , utilizator 09:57, 20 Martie 2017
Depinde de cat de aglomerata este instanta. Totodata depinde de cat de repede formuleaza intampinare partea adversa, de cat de repede formulati raspuns, etc. Contestatia se poate solutiona si de la primul termen de judecata. Dar o durata minima este cuprinsa intre 45-60 de zile.
dureaza aproape un an,la mine atat a durat 10 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament adjudecat prin executare silita...ce contestatii ar putea aparea ulterior si ce motive ar putea exista tyly11 tyly11 Buna ziua, La 01.03.2012 am participat la o executare silita( fiind al doilea termen) a unui apartament, as dori sa stiu...daca persoana executata ar putea ... (vezi toată discuția)
Citatie executare silita eddyekyd eddyekyd buna ziua! s-a incheiat un proces civil in urma caruia imi revine o parte dintr-un imobil, ceva curte si o anumita suma de bani. urmeaza sa primesc acasa o ... (vezi toată discuția)
Divorț Ahirghiligiţei Ahirghiligiţei Buna ziua! Pot divorța de sotul meu daca acesta este plecat in străinătate? Mentionez ca nu avem copii si nici proprietăți împreună. In cat timp se ... (vezi toată discuția)