avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SCHIMBARE YALA APARTAMENT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SCHIMBARE YALA APARTAMENT

Sunt divortat de cateva luni de zile,fosta sotie a locuit cu cei 2 copii in domiciuliul comun pana cum 2 saptamani,schimbandu-si domiciliul la parintii ei.O data cu mutarea si-a luat atat bunurile personale cat si a celor 2 copii.
In situatia asta eu pot schimba yala de la intrare ptr. a-mi proteja bunurile personale de eventuale distrugeri(am gasit obiecte vestimentare distruse prin taiere)?Precizez ca eu sunt in strainatate cu un contract de munca iar ea este copropietar al imobilului.(partajul nu s-a deschis inca).
Cel mai recent răspuns: mihasim , utilizator 16:03, 19 Martie 2017
Faptul ca ea s-a mutat.la parinti.luandu-si efectele personale nu schimba cu nimic faptul ca ea este coproprietar al apartamentului.Deci nu puteti schimba yala fara acordul ei si oricum,nu o puteti face fara.a-i inmana si ei cheia de la noua yala.
Nu este normal ca eu sa nu am nici o siguranta asupra bunurilor personale.Precizez ca au ramas doar bunurile mele personale si a atat.Cota parte din imobil se va stabili prin partaj atunci cand va fi deschisa o actiune in acest sens.Eu vreau sa am liniste atunci cand revin in concediu in tara si sa-mi gasesc obiectele personale in bune conditii.(nu taiate si distruse cum s-a intamplat pana acum).
P.S.Daca eram permanent in tara tot asa avea dreptul sa ma''viziteze''atunci cand avea ea chef?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la coproprietate milenescu milenescu Stimati Domni/Doamne, Imi poate spune si mie cineva cum se numeste situatia cand unul din coproprietarii unui apartament (unul din soti) schimba yala ... (vezi toată discuția)
Vreau să schimb yala de la intrare. o pot face dacă fostul soț stă de 2 ani în altă parte? aura19731991 aura19731991 Vreau sa schimb yala de la intrare.o pot face daca fostul sot sta de 2 ani in alta parte?am nevoie sa depun o cerere undeva sau pur si simplu o pot ... (vezi toată discuția)
Acces in apartament in timpul procesului de divort vb1 vb1 Sotia a parasit domiciliul comun in urma cu doua luni si a introdus actiune de divort. Ea nu mai locuieste in fapt cu mine, insa in lipsa mea vine si ia din ... (vezi toată discuția)