avocatmaria 
	    	Utilizator

avocatmaria 
	    	Utilizator	    

aura19731991 
	    	Utilizator

aura19731991 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

marcela_solomon	                   

Buna ziua!Ma numesc Marcela Solomon si apelez la dumneavoastra cu speranta ca ma puteti ajuta!
Sunt divortata de fostul meu sot de anul trecut(2015),dar ... (vezi toată discuția)
	                    marcela_solomon	                   

Buna ziua!Ma numesc Marcela Solomon si apelez la dumneavoastra cu speranta ca ma puteti ajuta!
Sunt divortata de fostul meu sot de anul trecut(2015),dar ... (vezi toată discuția)

dragomirmihai87	                   

Buna  seara,
Am divortat de 2 ani jumatate si fosta sotie a  ramas in apartament impreuna cu fiica noastra,eu luand decizia de a pleca pentru a nu mai ... (vezi toată discuția)
	                    dragomirmihai87	                   

Buna  seara,
Am divortat de 2 ani jumatate si fosta sotie a  ramas in apartament impreuna cu fiica noastra,eu luand decizia de a pleca pentru a nu mai ... (vezi toată discuția)

Cristofir	                   

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
	                    Cristofir	                   

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)