avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum poate fi obligat un bolnav psihic sa ia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum poate fi obligat un bolnav psihic sa ia tratamentul

As vrea sa stiu cum se poate ca un bolnav psihic sa fie obligat legal sa-si ia tratamentul cu antipsihotice ? A fost internat la psihiatrie dar nu vrea sa-si ia tratamentul; starea lui mentala se inrautateste pe zi ce trece si nu putem sa-l ajutam fiindca nu-si recunoaste boala. Se considera sanatos, desi a fost internat la psihiatrie cu tulburari psihotice religioase.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:34, 19 Martie 2017
Nici in spital nu l-a luat ? Eu cred ca da. Deci daca vreti sa ia medicamentele, tot acolo trebuie dus, ca dupa ce il face leguma, le va lua si acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza psihiatrica in proces de divort abs2010 abs2010 Buna ziua , In prezent sunt implicat intr-un proces de divort cu mai multe capete - incredintare minor 2 ani si partaj . In actiunea introdusa de sotia ... (vezi toată discuția)
Sora bolnava psihic grav- gasirea unei solutii pentru internarea intr-o clinica de specialitate pe termen mai mare de o luna de zile Euroinvest Euroinvest Buna seara, Am o sora(este singura sora,mai mica in varsta de 39 ani) care s-a imbolnavit psihic din anul 2000.A inceput cu o criza ,o depresie de moment,care ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma sa-mi scot tatal din spitalul de psihiatrie trascaionut trascaionut Buna seara.Tatal meu este internat in spitalul de pshiatrie din C-TA de fratele meu si incerc de 2 luni sa-mi scot tatal si nu pot , am platit si un avocat si ... (vezi toată discuția)