avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Iesirea din indiviziune
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Iesirea din indiviziune

Un teren de 7,5 ha are ca proprietari 3 persoane: eu in urma decesului mamei, un frate al mamei si o verisoara care inca nu a facut succesiunea in urma decesului tatalui ( titulari erau cei trei frati: mama mea si doi frati din care, doar unul mai traieste).
Pamantul nu este intabulat si in consecinta nu am platit impozitul. Eu vreu sa platesc impozitul pe partea mea.
Cum ies din indiviziune?
Cum fac intabularea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:28, 19 Martie 2017
Trebuie dezbatute succesiunile , apoi iesit din indiviziune- partaj. O puteti face amiabil la notar, ori ajungeti in instanta daca nu va intelegeti.
Dvs mergeti la notar sa aveti certificatul de mostenitor si daca nu va intelegeti cu restul, ii chemati in judecata pe unchi si pe mostenitorii celuilalt unchi decedat pt iesire din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota parte mostenire mandrut mandrut Tatal meu si fratele sau au mostenit dupa bunicul o casa si 2 ha de teren. Succesiunea s-a facut in 1998. Casa nu era intabulata. Desi cei doi frati se ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor nu e suficient ? Maria20101974 Maria20101974 Buna ziua, Am Certificat de Mostenitor obtinut in urma succesiunii dupa decesul tatalui meu. Acum fratii tatalui( unchii mei) vor sa mergem la tribunal sa ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune fara intabulare si fara instanta? mandrut mandrut In urma decesului tatalui meu, cei trei copii, mostenim in urma succesiunii, fiecare o cota parte de 1/3 dintr-un imobil cu trei camere si doua terenuri ... (vezi toată discuția)