avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De unde se obtine tipul de carte de imobil cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De unde se obtine tipul de carte de imobil cu rubricile aferente?

De unde obtinem cartea de impbil legala?
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 07:18, 20 Martie 2017
Gasiti informatii in HG nr. 516/ 2009 pentru modificarea HG nr. 839/2006 privind forma si continutul actelor de identitate, ale autocolantului privind stabilirea resedintei si ale cartii de imobil.
[ link extern ]
am vazut la unele papetarii un dosar cu file pentru cartea de imobile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de imobil mic57 mic57 Buna ziua, Va rog, daca cineva s-a confruntat cu o astfel de problema, am cateva intrebari referitoare la Cartea de Imobil a unei asociatii de proprietari ... (vezi toată discuția)
Completare carti de imobil codrutz2007 codrutz2007 Buna ziua,am vreo obligatie de a da administratorului seria de pe buletin si cnp spunan-d ca cei de la politie iar fi cerut completari pt.cartile de imobil in ... (vezi toată discuția)
Cartea de imobil-esti obligat sa treci c.n.p si locul de munca ? ContSters290057 ContSters290057 Fac urmatoarea intrebare: Esti obligat de lege sa treci in cartea de imobil CNP si locul de munca ? Sau administratorul comite un abuz ? Ce poate sa faca ... (vezi toată discuția)