avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Certificat european de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Certificat european de executare silita

Buna seara.
In anul 2014, verisoara mea a obtinut o hatarare judecatoreasca in Italia, in urma separarii de catre sotul sau, prin care acesta era obligat la plata unei pensii lunare de 500 euro.Pana la acest moment nu a primit nici o suma, motiv pentru care a cerut o executare silita asupra partii dintr un apartament pe care il detin in parti egale.Instanta din romania a respins aceasta executare " Executarea silită se va face în toate modalităţile de executare prevăzute de lege. Se va face aplicarea art. 666 alin 8 N.C.Pr.Civ". Avocata a focut referire la un certificat european de executare silita. Va rog sa mi spuneti care sunt sansele sa castige acest proces. O seara buna tuturor!
Cel mai recent răspuns: laky , utilizator 16:51, 20 Martie 2017
Unde au apartamentul, in Romania ?
Ce a cerut exact in instanta, de ce s-a adresat instantei ?
Da au un apartament in romania, care e supus partajului, si vrea sa execute din cota partea lui. A formulat actiune de executare prin executor judecatoresc, si i a fost respinsa ca nefondata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare apartament 123adi 123adi Buna ziua, Am pierdut un proces si mi s-au cerut daune morale de 9000 lei. Am fost chemata la executor. Am fcut dovada ca detin un apartament impreuna cu ... (vezi toată discuția)
aplicare hotarari judecatoresti in strainatate soaresiluna soaresiluna Buna seara. Imi puteti spune si mie care sunt pasii care trebuie urmati pentru a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva in italia pentru neplata ... (vezi toată discuția)