avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intoarcerea executarii
Discuție deschisă în Executare silită

intoarcerea executarii

buna ziua ,am castigat un proces.am facut contestatie la executare si am castigat ,datoria fiind prescrisa....as vrea sa stiu ce este de facut ca executorul sa imi imtoarca toti banii luati din cont?mie mi-au fost retrasi banii si de catre firma angajatoare si de catre banca...cum pot sa recuperez acei bani?se poate pe cale amiabila sau dechid alt proces?hotararea data de instanta este definitiva...multumesc
Cel mai recent răspuns: andrerieu56 , utilizator 13:35, 20 Martie 2017
Vorbiți cu executorul.
Dacă nu se rezolva amiabil cereți întoarcerea executării.
executorul este din alt oras,o sa ii trimit un email si o sa incerc amiabil sper sa se rezolve multumesc
Buna zi
Aveti nevoie de Sentinta ramasa definitiva - scanata, impreuna cu solicitarea privind restituirea sumelor retinute, transmise prin e-mail!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume reținute Rhib1970 Rhib1970 Am câștigat o contestație la executare, executorul a ridicat poprirea de pe conturi dar nu a restituit și sumele reținute. Ce este de făcut ? Vă ... (vezi toată discuția)
Buna seara, tocmai am aflat ca voi fi executat silit pentru o ... jhon73 jhon73 Buna seara, tocmai am aflat ca voi fi executat silit pentru o datorie din 2006,(de pe siteul judecatoriei) ,stiu ca este prescrisa aceasta datorie ,iar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, deși nu am primit somație acasă mi au pus poprire ... Ionica veverita Ionica veverita Bună ziua, deși nu am primit somație acasă mi au pus poprire pe cardul de alocație burse sociale și cerințe educaționale iar astăzi mi au retras suma ... (vezi toată discuția)