Buna ziua, am si eu o intrebare la dvs. Sunt angajata la o firma care are 2 domenii de activitate. La prima firma sunt angajata cu norma intreaga,iar la cea dea doua firma sunt angajata cu 2 ore/zi. In 15 februarie am intrat in concediu medical pentru o sarcina cu probleme.Acum la sfarsitul lunii martie voi avea dreptul sa intru in concediu de risc maternal.Intrebarea mea este care dintre concedii m-ar avantaja pentru indemnizatia de crestere a copilului?Multumesc.
Doar in cazul concediului de maternitate (cele 126 de zile calendaristice inainte si dupa nastere) se poate elibera certificatul medical retroactiv.
In cazul dvs., pentru starile de rau trebuie sa va prezentati in ziua respectiva la medicul de familie pentru consultatie si eventual pentru a primi un concediu medical. Sunati la cabinet si va intelegeti cum intrati in posesia certificatului.
Din pacate pentru situatia prezentata nu aveti ce face. Poate va trece angajatorul in concediu de odihna ca sa nu ramaneti cu nemotivat.
Concediu medical
ct_apizal
O angajat are 2 contracte de munca, unul ca profesor pe durata nedeterminata si altul ca expert intr-un proiect european-pe durata determinata.
Cu data de 1 ... (vezi toată discuția)