avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport

Am un copil cu 2 nationalitati (romana si belgiana) in cele 2 pasapoarte este inscris cu numele de familie diferit cell ro numele de familie Al meu cell belgian numele de familie a tatalui .Pot intra si iesi cu copilul in /din România cu pasaport belgian
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:47, 24 Martie 2017
Politia de Frontiera Romana, institutie aflata in slujba cetateanului, din dorinta de a se apropia si mai mult de populatie, a creat o noua facilitate persoanelor care doresc sa calatoreasca in afara hotarelor tarii instaland un post telefonic de informare.
Astfel, incepand din anul 2003, toti cei care apeleaza numarul de telefon 021.9590 pot primi informatii utile privind trecerea frontierei de stat, respectiv documentele necesare, conditiile prevazute de legislatia in vigoare in functie de scopul calatoriei etc.

Acest serviciu functioneaza non-stop la nivelul Inspectoratului General apeland 021.9590.
Detalii:[ link extern ]
Lucica ifrim a scris:

Pot intra si iesi cu copilul in /din România cu pasaport belgian

Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie ue cetatean roman cu dubla cetatenie Sawsan24 Sawsan24 Buna ziua, iubitul meu este cetatean iranian,are permis de sedere permanent in Romania, a avut examenul de cetatenie, l-a trecut,acum urmeaza pe 23 martie sa ... (vezi toată discuția)
Deplasare peste granita cu minor ContSters100701 ContSters100701 Buna ziua. Voi calatori cu un minor in varsta de 14 ani peste granita, intr o tara membra UE. Am acordul celuilalt parinte. Intrebarea mea este, daca ... (vezi toată discuția)
Copil care calatoreste din germnaia spre romania insotit de bunica fir1 fir1 Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoare la insotirea unui copil de 7 ani care locuieste cu parintii in Germania cu forme legale si copilul doreste sa ... (vezi toată discuția)