avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Calcul impozit specific
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Calcul impozit specific

Buna ziua!
O societate are cod CAEN -Activitati de productie cinematografica pe care se desfasoara activitatea in Bucuresti dar are si punct de lucru in Valcea unde desfasoara activitati pe coduri CAEN de cazare , restaurante si baruri. Cifra de afaceri a societatii la 31.12.2016 este peste 5000000 euro.
Ce impozit se plateste in anul 2017? profit pe toata activitatea inclusiv pe punctul de lucru sau impozit pe profit pentru firma din Bucuresti si impozit specific pentru puctul de lucru din Valcea?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cdcd , utilizator 21:33, 5 Mai 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Impozit profit la Bucuresti, impozit specific pt bar.
Diana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit specific sau nu? gabriela-jupanschi gabriela-jupanschi Buna ziua. La 1 ianuarie 2018 societatea trece de la impozit mixt ( impozit pe profit si impozit specific) la impozit venit microintreprindere, cifra de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit sau impozit venit micro,in 2017? Stoica Tatiana Stoica Tatiana Rog mult ,o clarificare Firma platitoare de imp.pe profit,venituri la 31.12.2016 sub 500.000 Euro,are si activitate secundara CAEN ... (vezi toată discuția)
Impozit profit emilia cosa emilia cosa O firma platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor opteaza incepand cu data de 01.04.2018 sa devina platitor de impozit pe profit, fiind ... (vezi toată discuția)