avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract de muncă administrator bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract de muncă administrator bloc

Mă adresez dvs cu o întrebare: cum se procedează la încheierea unui contract de muncă intre o Asociație de proprietări,că angajator și administratorul un bloc?
Administratorul refuză încheierea unui contract de muncă spunandu-le locatarilor că prin încheierea acestui contract Asociația de proprietări,va plăti la stat taxe suplimentare,sume ce de vor restrânge in listele de întreținere asupra locatarilor. Că atât el că angajat, cât și Asociația că angajator trebuie să plătească,aceeași situație și ptr.femeia de serviciu.Cum este corect să de procedeze??? Mulțumesc,ce statut juridic are o Asociație de proprietări?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:50, 23 Martie 2017
Da, cu o PFA sau sc sau II.
Ultima modificare: Joi, 23 Martie 2017
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent ! taxe conventie civila theya_05 theya_05 am nevoie urgent de raspunsul la intrebarea : daca intre o persoana fizica si o asociatie de locatari se incheie o conventie civila,ce taxe si impozite trebuie ... (vezi toată discuția)
Angajare stoianavadanei stoianavadanei va rog sa-mi spuneti, daca femeia de serviciu la asociatia de proprietari este angajata cu conventie civila nu cu c.i.m. iar asociatia plateste toate taxele ... (vezi toată discuția)
Conventie civila sau cim - administrator as. prop rufy rufy Buna seara, Conform noului Cod al Muncii poti sa fi angajat ca administrator doar cu Contract Individual de Munca iar Codul Civil iti permite cu conventie ... (vezi toată discuția)