avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... legea 449-speta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

legea 449-speta

in cazul in care service-ul trebuie sa comande o piesa din-afara tarii pentru reparatia produsului defect, se poate depasi termenul de 15 zile?exista circumstante ca sa nu se piarda in instanta, sau in cazul unei reclamatii la Anpc ?
Cel mai recent răspuns: unombun , utilizator 10:52, 11 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
ma refer la termenul de cand I am adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate
daca este necesara o piesa adusa din alta tara si astfel se depasesc 15 de la predare catre vanzator...se considera termen depasit si sa cer inlocuire sau restituirea contravalorii ca sa refuz produsul reparat?pot castiga asa la Opc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon in garantie - schimbat piesa defecta cu piesa veche xciprian xciprian Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am predat in magazinul unui operator de telefonie mobila telefonul meu defect, dar in garantie, spre a fi trimis in ... (vezi toată discuția)
Returnare produs din garantie. stoicamarius87 stoicamarius87 Buna ziua, Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu indicatii sau ce masuri sa fac. Situatia este urmatoarea: In data de 19.08.2014 am dus un leptop ... (vezi toată discuția)
Masina noua 1000 km in service defect de fabricatie doclaro doclaro Buna ziua, Am cumparat o masina noua si la 1000 km mi-a aparut cheia de service cu avarie sist de franare in bord si alti martori am tras pe dreapta am ... (vezi toată discuția)