avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuinta

Vreau sa stiu daca pot inchiria o locuinta de la stat in Viena sau Salzburg.... Cum ar trebui sa fac acesti pasi? Sunt in cautare si de munca si de locuinta si daca ma puteti ajuta dvs astept un raspuns ... O seara frumoasa va doresc
Trebuie sa va interesati in tara respectiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare Persoana in impas! Persoana in impas! Buna seara ! In urma cu 3 an am divorțat! Am un copil în vârstă de 7 ani care in urma hot.jud. este custodie comună si încredințat mamei spre creștere ... (vezi toată discuția)
Alocatia europeana iulyana bodiu iulyana bodiu Buna ziua.As dori sa aflu unde ma pot adresa pentru a putea afla ce s-a intamplat cu dosarul depus pentru alocatia europeana si de ce nu primesc nici banii si ... (vezi toată discuția)
Pensie + grupa a ii-a djcosmin21 djcosmin21 Buna ziua!! am tot cautat pe internet si iata-ma ajunsi la dvs pe forum. Am si eu nevoie de cateva lamuriri, si cred ca dvs ma puteti ajuta.. Mama mea a lucrat ... (vezi toată discuția)