avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... POT VINDE APARTAMNETUL?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

POT VINDE APARTAMNETUL?

Buna ziua. Am avut apartamentul inchiriat , chiriasi au plecat lasandu-ne datoriile noua. I-am instiintat printr-un avocat ca noi consideram contractul reziliat. Vrem sa vindem apartamentul, putem face acest lucru, nu ? Nu ne inpiedica cu nimic faptul ca chiriasi nu au semnat reziliaerea contractului, avocatul a scris in instiintare ca contractul este reziliat de dreapt. PUTEM VINDE APARTAMENTUL, N
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 19:57, 16 Septembrie 2009
puteti vinde apartamentul fara nici un fel de problema.
VA MULTUMESC! Am avut numai probleme cu chiriasii astia! Nu vor sa vina sa-si ridice bunarile depozitate! L-am instiintat prin avocat sa vina dupa ele, dar ei se joaca cu noi, ne-or facut de cateva ori sa-i asteptam o zi intreaga si n-or venit! In schimb ne trimit mesaje cu fel si fel de amenintari , ca le-am schestrat lucrurile, cand noi de fapt l-am chemat prin avocat sa vina sa le ia o data si i-am dat si un termen pe care nu l-a respectat!
Daca exista inserat in contract , spre exemplu , un pact comisoriu de gradul al patrulea , conform caruia contractul e reziliat de plin drept , fara vreo notificare , nu sunteti tinuta, nicidecum a respecta acel contract, chiar daca a detinea o data certa sau respecta forma autentica.

Insa , in vederea executarii obligatiilor ce le incumba , aveti posibilitatea , pentru inceput , sa-i notificati , ulterior , in caz de refuz , sa sesizati instanta de judecata , judecatoria in a carei raza teritoriala a fost incheiat contractul de inchiriere.

Succes.;)
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Afirmatiile lor sunt lipsite de suport juridic .Nu sunteti obligati sa le pastrati bunurile .Din acest moment , aparatamentul e folosit de catre dumneavoastra dupa cum doriti.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Va multumesc. Lucrurile lor le-am mutat altundeva, pana vor binevoi "domnii" sa le ia, ma gandesc ca asta nu este nici o problema si oricum ar trebui sa ne plateasca si asta tot ca si chirie. Deci pot vinde apartamentul, nu?

Alte discuții în legătură

Lncetare drept folosinta contract inchiriere eugen82 eugen82 Am inchiriat un apartament in 2011 inainte de 1.10 pe vechea lege 114/1996, pe o perioada de 3 ani. Contractul a fost redactat de agentie, se arata ca ... (vezi toată discuția)
Chirias rau platnic, doresc rezilierea contractului gloria_damian gloria_damian Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: - sunt proprietar si am incheiat un contract de inchiriere la 1 iulie 2013 pe o dorata de 2 ani (este ... (vezi toată discuția)
Pot evacua o firma in insolventa din apartamentul meu daca i-a expirat contractul de inchiriere ? VLADTANASIE VLADTANASIE Buna ziua, Am un apartament inchiriat unei firme care a intrat in insolventa la ceva timp dupa inchirierea apartamentului. Contractul a expirat la sf. lunii ... (vezi toată discuția)