avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de concesiune

Buna ziua.As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema:eu detin un PFA cu profil agricol,in cadrul acestui PFA lucrez o suprafata de 20 hectare de teren,din care 2 hectare proprietate personala a mea si a sotiei( a mea si a sotiei ca si persoane fizice),celelalte 18 hectare sunt utilizate de catre PFA sub forma de arenda de la diferite persoane.
As vrea sa infiintez pe numele sotiei o alta forma de organizare,pfa,ii,if sau altceva iar eu sa-i transfer de pe PFA-ul meu dreptul de utilizare asupra tuturor terenurilor pe care le am pe acest PFA .Vrem sa facem acest lucru in vederea accesarii unui proiect pe submasura6.1.
Va rog sa ma ajutati, spunandu-mi care ar fi procedura legala de a transfera aceste terenuri la o alta forma de organizare pe numele sotiei,avand in vedere faptul ca pentru accesarea unui proiect pe submasura 6.1,se poate demonstra utilizarea terenurilor prin:acte de proprietate si/sau arenda si/sau inchiriere si/sau concesiune.

Alte discuții în legătură

Renta viagera agricola - conditii ALepadatu ALepadatu Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana pentru a primi renta viagera agricola? (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala pana bogdan pana bogdan in cursul anului 2009 mi am infiintat o intreprindere individuala, am luat in arenda 3 hectare de teren agricol, constituirea intreprinderii individuale era ... (vezi toată discuția)
Se poate construi pe un teren luat in arenda? hingheru hingheru Daca iau in arenda un teren intravilan pe o perioada de 10 ani, pot construi pe el? (vezi toată discuția)