avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... enel
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

enel

buna ziua,acu 3 ani am cumparat un apartament intr-un imobil unde exista un singur contract de curent pt toate apartamentele,si toate facturile veneau la comun.in fiecare an pe timp de iarna plateam cate 400lei,fara sa vad vreo factura.anul trecut am aflat da "contoarul era masluit"si facturile erau in jur de 100 lei.am solicitat catre enel sa mi se faca un contract separat dar acesta dureaza.luna aceasta factura la curent a venit 100 milioane,iar domnii de la care am cumparat ameninta ca vor opri curentul daa nu platim de data aceasta doar noi 3 vecini,pana acum toate "facuturile"imprtindu-se in 4.azi au rupt sigiliul contoarului si au oprit sigurantele.contractul meu mai dureaza o luna,ce as putea face intre timp??ei ne ameninta in fiecare zi,si as vrea sa stiu daca as depune o plangere l enel cum ca ei ne-au vandut energie electrica timp de 3 ani ce s-ar intampla?!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 23:59, 26 Martie 2017
Care este relatia contractuala dintre dvs si cei care au desigilat contorul?
In ce baza plateati energia el si cui ii plateati?
Cine este proprietarul contorului?
Sesizati furnizorul despre desigilare.
dansii sunt cei de la care am cumparat eu apartamentul,si pe numele carora este si contractul.ei doresc sa ne oblige sa platim suma de 100 de milioane in 3.in contractul de vanzare cumparare nu se specifica nimic cu privire la asta,unui singur vecin in contract ei se obliga sa ii furnizeze toate serviciile acestea si el sa plateasca 25%din facturi.pana acum suma de 4 milioane o plateam doar pe vorbe,nu am vazut niciodata nici o factura si la sfarsitul anului am vazut si de ce
Este vorba despre un imobil nou sau vechi? Ati cumparat de un dezvoltator sau de la un particular?
Ceilalti 3 proprietari ce parere au despre situatie, au ramas si ei fara curent?
Ati fost chirias iar apartamentul este intr-o casa retrocedata proprietarului?
Incerc sa inteleg de ce ati cumparat in conditiile in care utilitatile nu erau separate, lasandu-va la cheremul fostului proprietar.
este vorba de un imobil nou,am ramas toti la comun pt ca fiind vorba de 4 apartamente doar am crezut ca ne putem intelege,dar odata cu mutarea celor pe numele carora e contractul si schimbarea contorului au inceput problemele.in aceasta seara in mod abuziv au taiat cablu comun de la curent de la intrarea in bloc...
Poate nu inteleg eu dar fiind imibil nou nu a avut contoare separate prr fiecare apartament?
Sa intelegem ca cel care a construit imobilul a avut un apart si apoi cand a plecat a taiat cablul de alimentare?
Sesizati Enelul telefonic altfel veti ajunge toti sa platiti pagubele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu societatea de distributie energie electrica bogdannnnnnnnnnnnn bogdannnnnnnnnnnnn X-(buna ziua!! incep prin a va spuna,ca acum apx 9 luni de zile,mai precis in decembrie anul trecut,am primit un telefon de la sotia mea,care se afla acasa,si ... (vezi toată discuția)
Contract angi25 angi25 Buna ziua! Va rog, cine poate sa ma ajute in urmatoarea problema? Suntem 150 de apartamente (in 8 blocuri) care primim curent de la o institutie. Intrucat, ... (vezi toată discuția)
Bloc nou neracordat la curent electric ContSters353462 ContSters353462 Buna ziua. In urma cu un an m-am mutat intr-un bloc nou construit. Dezvoltatorul ne-a dus cu vorba si ne-a convins sa amanam incheierea unui contract ... (vezi toată discuția)