avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare rechizitoriu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare rechizitoriu

Buna ziua am primit acasă plicul cu informatii despre dosar respectiv comunicare rechizitoriu la sfarsitul caruia conform art274 alin1 din C proc.pen solicitam obligarea inculpatului la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat,in suma de 306.56 lei,as dori sa stiu ce reprezintă aceasta sumă si unde se poate achita?
Cel mai recent răspuns: Jymmy80 , utilizator 07:58, 27 Martie 2017
Nu se achita acum, asteptati sa se judece cauza si sa se pronunte instanta.
Mulțumesc de răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice Andrei Antonio Andrei Antonio Pe data de 26 ianuarie 2018.Am fost depistat de către poliția rurală conducând autovehiculul mia sa facut semn sa opresc. am cooperat apoi am fost la ... (vezi toată discuția)
Lamurire dosar rechizitoriu Paul2017 Paul2017 Buna ziua, Am rugamintea de a ma lamuri si indruma cu privire la Art. 274 Alin.1 cod procedura penala, unde procurorul solicita obligarea inculpatiilor la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare avansate de stat- cand si unde se achita? marius8989 marius8989 Buna ziua, Maine am stabilit primul termen de judecata si pe rechizitoriu scrie ca in baza articolului 274 aliniat 1 sunt obligat la plata cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)