avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Marturie mincinoasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Marturie mincinoasa

Am avut un proces cu tatal fetitei mele pentru custodie totala, pensie alimentara si domiciliu stabil.
1.El a avut ca martora pe mama sa care a depus marturie mincinoasa pe cum ca el avea grija de fetita iar eu stateam beata in pat ceea ce era total fals. El nu s-a interesat de fetita , nici acum dupa 2 ani de cand a plecat sustine aceasta minciuna. Ce pot sa fac in acest caz?
2. El si mama lui au declarat ca lucreaza ca ca sofer de tir in Italia iar pronuntarea a fost 25% din venitul net realizat dar el nu a depus nici un document...deci primesc 25% din nimic.
3. Avocata mea mi-a schimbat primele foi in legatura cu vizita minorei si a scris ca aceasta sa fie la mine in domiciliu ceea eu nu am cerut asa ceva am cerut in loc public si in prezenta mea iar sentinta s-a dat ca vizita sa fie in primul si al treilea wk din luna la mine in locuinta de la orele 08 la 23???????? deci si peste noapte.
4 Avocata lui a tipat la mine dupa iesirea de la tribunal, a fost la fetita mea la camin sa o vada , chiar a cerut ca actele procesurale si vizita fetitei sa fie la ea la domiciliu????????
5. El si avocata lui se cunosc inainte de a fi eu cu el impreuna si tind ca cred ca ei m-au luat pe mine ca mama surogat.
Ce pot sa fac mai ales ca el minte ca se ocupa de fetita, nici macar nu intreaba de ea.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 10:12, 29 Martie 2017
Când primiţi comunicarea sentinţei, aveţi la dispoziţie un termen în care veţi putea depune apel, apel prin care criticaţi aspectele arătate mai sus.
Dacă avocata a schimbat cererea dvs. privind locul vizitei, nu puteţi cere ca vizita să se desfăşoare în locuri publice, fiindcă avocata a scris în numele dvs. şi este prezumat că ceea ce a scris este cererea dvs. În privinţa orelor de vizită, ora 23 este cu siguranţă greşeală de redactare, în loc de 13 s-a scris 23, asta se rezolvă la apel sau printr-o cerere de lămurire dispozitiv, dar este indicat , pentru orice eeventualitate, să declaraţi apel.
Mărturia mamei domnului trebuie să o combateţi cu martori de-ai dvs., care să demonstreze cp dvs. v-aţi ocupat de fetiţă.
Nu trebuia să acceptaţi ca martor pe mama lui.
Actele procedurale este normal să fie comunicate la adresa avocatului, dacă clientul cere acest lucru; copilul nu are ce căuta la cabinetul avocatului.
Cam ciudat programul, faceti apel, insa inainte verificati cate sanse reale aveti.
Partea cu custodia totala nu vad sa fie admisa, partea cu vizitele in public sau la domiciliul dv. doar ca sa va incurce si nu inteleg in ce baza... totul e neclar.
Pot sa depun plangere la parchet pentru marturie mincinoasa impotriva mamei lui avand declaratia ei de la tribunal, eu pot dovedi ca de fetita am avut doar eu grija pentru ca el a stat in Italia si nu ia pasat de ea. Iar pentru greseala cu privire la ore ma face sa inteleg ca greselile de redactare sunt specialitatea lui si a avocatei lui. In procesul anterior la fiecare sedinta s-a gresit la redactarea hotararilor iar ca sa fie in favoarea lor a gresit hotararea finala prin care mia redactat numele gresit. Totul se face cu buna stiinta mai ales ca judecatoarea nu mi-a dat voie sa vorbesc iar lor da cu toate ca eu deschisesem procesul. Mereu imi spunea sa raspund cu da s-au nu, nu mi-a dat voie sa ma apar pe cand ei tot tipau si ma acuzau pe nedrept.
Este posibil ca un copil de un an si trei luni ca aiba citatie sa se prezinte la tribunal?
Doamna, nu va mai axati pe chestiuni irelevante ca redactarea numelui etc., axati-va a va dovedi corect si complet cererile, cautati alt avocat pentru apel, incercati sa gasiti probe sa contracarati probele lor etc.
Cum anume i-a favorizat pe ei redactarea numelui dv. in mod gresit?
Incercati sa gasiti unde lucreaza, faceti adrese la ITM, Fisc etc. Faceti rost de probe, lasati restul...
Nu cunosc de ce a fost citat copilul. Puteti fi mai exacta?
mady2271 a scris:

judecatoarea nu mi-a dat voie sa vorbesc iar lor da cu toate ca eu deschisesem procesul.
(............)
Este posibil ca un copil de un an si trei luni sa aiba citatie sa se prezinte la tribunal?

Înțeleg din ce spuneți că dvs sunteți partea reclamantă. Copilul la cine locuiește acum de-a fost citat el în nume propriu ?

Alte discuții în legătură

Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Incredintare fetita 2 ani si 3 luni DanielNitoi DanielNitoi Buna ziua Sunt tatal unei fetite de 2 ani si 3 luni dintr o relatie extraconjugala, la momentul conceperii fetitei mele si eu si mama fetitei fiind ... (vezi toată discuția)
Custodie comună Adriandrumas Adriandrumas Sunt tata am o fetiță de 9 luni suntem in divorț am facut ordonanță PREȘIDENTIALA si mia facut programul de 2 ori pe săpt in fiecare luni si vineri de ... (vezi toată discuția)