avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Marturie mincinoasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Marturie mincinoasa

Am avut un proces cu tatal fetitei mele pentru custodie totala, pensie alimentara si domiciliu stabil.
1.El a avut ca martora pe mama sa care a depus marturie mincinoasa pe cum ca el avea grija de fetita iar eu stateam beata in pat ceea ce era total fals. El nu s-a interesat de fetita , nici acum dupa 2 ani de cand a plecat sustine aceasta minciuna. Ce pot sa fac in acest caz?
2. El si mama lui au declarat ca lucreaza ca ca sofer de tir in Italia iar pronuntarea a fost 25% din venitul net realizat dar el nu a depus nici un document...deci primesc 25% din nimic.
3. Avocata mea mi-a schimbat primele foi in legatura cu vizita minorei si a scris ca aceasta sa fie la mine in domiciliu ceea eu nu am cerut asa ceva am cerut in loc public si in prezenta mea iar sentinta s-a dat ca vizita sa fie in primul si al treilea wk din luna la mine in locuinta de la orele 08 la 23???????? deci si peste noapte.
4 Avocata lui a tipat la mine dupa iesirea de la tribunal, a fost la fetita mea la camin sa o vada , chiar a cerut ca actele procesurale si vizita fetitei sa fie la ea la domiciliu????????
5. El si avocata lui se cunosc inainte de a fi eu cu el impreuna si tind ca cred ca ei m-au luat pe mine ca mama surogat.
Ce pot sa fac mai ales ca el minte ca se ocupa de fetita, nici macar nu intreaba de ea.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 10:12, 29 Martie 2017
Copilul a fost la mine dintotdeauna, el nu sa ocupat de el chiar a deschis proces de tăgadă de parteneriate cerând sa i se radieze numele de la rubrica tata dar testul ADN a spus totul. Asa credea el va scapa de copil.Eu am castigat acest proces si a trebuit sa ma despagubeasca dar din cauza redactării nu am primit nimic.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Martie 2017
gi-jane2, moderator
Doamnă, mai sunteţi în termenul de apel? Dacă DA, atunci concentraţi-vă pe formularea apelului.
Demonstraţi că nu s-a ocupat şi nu se ocupă de copil, cereţi schimbare în totalitate a sentinţei de fond, aveţi un atu important-acela cu tăgada paternităţii - cereţi nulitatea mărturiei mamei tatălui, ca fiind mărturie mincinoasă.
Pentru greşeala de redactare a sentinţei de tăgadă, despre care vorbiţi, cereţi instanţei lămurirea dospozitivului sentinţei şi îndreptarea erorilor materiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Incredintare fetita 2 ani si 3 luni DanielNitoi DanielNitoi Buna ziua Sunt tatal unei fetite de 2 ani si 3 luni dintr o relatie extraconjugala, la momentul conceperii fetitei mele si eu si mama fetitei fiind ... (vezi toată discuția)
Custodie comună Adriandrumas Adriandrumas Sunt tata am o fetiță de 9 luni suntem in divorț am facut ordonanță PREȘIDENTIALA si mia facut programul de 2 ori pe săpt in fiecare luni si vineri de ... (vezi toată discuția)