Am avut un proces cu tatal fetitei mele pentru custodie totala, pensie alimentara si domiciliu stabil.
1.El a avut ca martora pe mama sa care a depus marturie mincinoasa pe cum ca el avea grija de fetita iar eu stateam beata in pat ceea ce era total fals. El nu s-a interesat de fetita , nici acum dupa 2 ani de cand a plecat sustine aceasta minciuna. Ce pot sa fac in acest caz?
2. El si mama lui au declarat ca lucreaza ca ca sofer de tir in Italia iar pronuntarea a fost 25% din venitul net realizat dar el nu a depus nici un document...deci primesc 25% din nimic.
3. Avocata mea mi-a schimbat primele foi in legatura cu vizita minorei si a scris ca aceasta sa fie la mine in domiciliu ceea eu nu am cerut asa ceva am cerut in loc public si in prezenta mea iar sentinta s-a dat ca vizita sa fie in primul si al treilea wk din luna la mine in locuinta de la orele 08 la 23???????? deci si peste noapte.
4 Avocata lui a tipat la mine dupa iesirea de la tribunal, a fost la fetita mea la camin sa o vada , chiar a cerut ca actele procesurale si vizita fetitei sa fie la ea la domiciliu????????
5. El si avocata lui se cunosc inainte de a fi eu cu el impreuna si tind ca cred ca ei m-au luat pe mine ca mama surogat.
Ce pot sa fac mai ales ca el minte ca se ocupa de fetita, nici macar nu intreaba de ea.
Copilul a fost la mine dintotdeauna, el nu sa ocupat de el chiar a deschis proces de tăgadă de parteneriate cerând sa i se radieze numele de la rubrica tata dar testul ADN a spus totul. Asa credea el va scapa de copil.Eu am castigat acest proces si a trebuit sa ma despagubeasca dar din cauza redactării nu am primit nimic.
Doamnă, mai sunteţi în termenul de apel? Dacă DA, atunci concentraţi-vă pe formularea apelului.
Demonstraţi că nu s-a ocupat şi nu se ocupă de copil, cereţi schimbare în totalitate a sentinţei de fond, aveţi un atu important-acela cu tăgada paternităţii - cereţi nulitatea mărturiei mamei tatălui, ca fiind mărturie mincinoasă.
Pentru greşeala de redactare a sentinţei de tăgadă, despre care vorbiţi, cereţi instanţei lămurirea dospozitivului sentinţei şi îndreptarea erorilor materiale.
Custodie
mariusss78
Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)