avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Minor - Infractiunea de omor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Minor - Infractiunea de omor

Un minor cu varsta cuprinsa intre 14 si 16 ani a savarsit un omor. In cauza nu s-a efectuat o expertiza psihiatrica in vederea stabilirii discernamantului. Minorul poate fi arestat preventiv? Mulțumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 13:56, 27 Aprilie 2017
@trailer1234, nu vreti sa va rezolvati spetele de la facultate singur/a?
Nu este nicio speta de facultate. Sa inteleg ca imi cenzurati intrebarile pe site?
Nu va cenzurez nicio intrebare. Era doar pacat sa ocupati timpul consultantilor cu raspunsuri la spete. Am inteles eu gresit. M-a indus in eroare faptul ca aveti cunostinte juridice dar puneti intrebari fara sa va uitati in coduri ca sa aflati raspunsul. Probabil ca sunteti la inceput si nu stiti unde sa va uitati. Scuze :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura preventiva pentru minor cezarad cezarad Daca un minor de 16 ani a savarsit o infractiune de loviri si alte violente si a fost retinut, in masura in care se face propunere de arestare preventiva, ... (vezi toată discuția)
Se poate dispune expertizarea psihiatrică a unei persoane acuzate de tentativă terminată, dacă persoana nu a săvârșit tentativa? ContSters396991 ContSters396991 Tentativa fiind considerată infracțiune, într-o formă atipică. Cod Procedură Penală, Art. 184 [i]”(1) În cazul infracţiunilor comise de minorii ... (vezi toată discuția)