LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
Bună ziua, am fost agresat (bătut) fără nici un motiv, 14 zile de îngrijiri, am certificat IML, sau implicat şi doi poliţişti, au fost şi ei agresaţi (înjuraţi, loviţi), agresorul își recunoaște fapta, se scuză că era beat, am proces peste 2 săptămâni, inculpatul este acuzat de ultraj, lovire şi alte violenţe. Sunt bolnav din 2013, lucrez cu contract de muncă de 2 ore, soţia mea are un salariu de minim pe economie, câştigăm amândoi 1368 net. Nu îmi permit un avocat. Întrebare: în plângerea penală de la poliție am cerut să fiu parte civilă în proces fără să cer o sumă, Când depun cererea de constituire parte civilă în acest proces penal, am un model dar nu ştiu când să o depun. Aştept şi alte indicaţii, recomandări. Mulţumesc anticipat
Puteti sa va constituiti parte civila si sa precizati suma (daune materiale si morale) cat inca dosarul este la politie sau puteti face acest lucru si la primul termen de judecata la instanta.
Agresiune
nicu6121
va rog frumos sa imi spuneti cat costa deschiderea unui proces civil de agresiune?
In cat timp de la o agresiune poti sa iti scoti certificat ... (vezi toată discuția)
Agresiune daune
maier
buna ziua .in data de 1 ian. am fost agresat prin lovire.ce ma sfatuiti;in 3 ian. (luni) sa merg la medicina legala pt. certificat iar apoi sa fac o ... (vezi toată discuția)