avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reabilitare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reabilitare

Buna seara.
Pt o condamnare de 3 ani cu executare prejudiciul inca nu a fost platit. Doresc sa fac cerere de reabilitare insa am o intrebare. Daca din 2006 si pana in prezent, partea vatamata nu a luat masuri impotriva mea pt plata prejudiciului, acum dupa atatia ani poate solicita un prejudiciu mai mare? Sau, am mai auzit,( nu din surse sigure) ca se poate sterge prejudiciul dupa atatia ani?
Va rog sa ma indrumati spre pasii necesari pt reabilitare.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: lylyk2 , utilizator 16:30, 30 Martie 2017
Buna.
Nu ma ajuta si pe.mine nimeni?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat sebycristian sebycristian Buna ziua am si eu o problema in urma cu 6 luni inro seara am baut cu varul meu destul de mult mam imbatat foarte tare si am intart intro institutie de unde am ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier preda2017 preda2017 In luna 08.2015 am fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pt inselaciune fara termen de proba.cand imi pot reabilita cazierul? Multumesc (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se sterge cazierul si care sunt conditiile sfinxul sfinxul buna pentru toti am fost condamnat in 1997 la 3,2 ani in lipsa pentru furt auto ajutat de un prieten ,am fost condamnat in lipsa si pedeapsa sa prescris ... (vezi toată discuția)