avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot sa fac o plângere penala din România în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot sa fac o plângere penala din România în Germania

Vă rog să-mi spuneți dacă pot sa fac o plângere penala în Germania din România.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:41, 29 Martie 2017
Puteti adresa plangere in statul respectiv
Problema consta in acea ca pentru solutionare ,se va dispune audierea dv,eventual declinarea competentei solutionarii in favoarea instantei de judecata
Daca nu stapaniti procedura ,daca nu locuiti efectiv in statul respectiv,este de preferat sa contactati persoana specializata care stapaneste legislatia in domeniu aplicabila in acel stat,
care sa analizeze speta,eventual incheiati raport juridic de reprezentare si aparare a intereselor dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa fac o plangere penala dorulet75 dorulet75 Am dat spre comodat un autoturism dacia catre o persoana. Respectiva persoana e de rea credinta. Conform contractului de comodat el platea impozitul,reparatii ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la invitatie politie netu_ologu netu_ologu am primit invitatie la Politie la 400 km de zona unde domiciliez, pt. o presupusa vina rutiera. Daca nu ma duc ce consecinte as putea suporta ? (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am avut o intamplare putin neplacuta. eu eram pe ... kadar9702 kadar9702 Buna ziua ! Am avut o intamplare putin neplacuta. Eu eram pe pista de bicicleta, dar cu trotineta care este plasta pe carosabil. Eu am fortat culoarea ... (vezi toată discuția)