avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere interventie proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere interventie proces

Buna ziua,
Locuiesc intr-o curte cu mai multi proprietari. In urma cu 8 ani s-a incheiat procesul de iesire din indiviziune asupra terenului cu sentinta definitiva si irevocabila, in urma caruia s-a creat o calea de acces din care fiecare proprietar are acces in curtea proprie. In casa in care locuiesc exista o camera cumparata cu legea 112 pe care vechiul proprietar nu mi-a putut-o vinde decat acum doi ani. Pentru a face aceasta tranzactie a fost nevoie de cadastru . Unul dintre ceilalti proprietari a vrut sa isi faca cadastru si sa-si imparta proprietatea in doua numere cadastrale si a chemat in instanta pe vechiul proprietar al camerei cu legea112 pentru ca acela era singurul care isi facuse cadastru. Actiunea i-a fost respinsa pe motiv ca a fost deja un proces prin care s-au impartit proprietatile si ca nu se mai pot face alte impartiri. El continua cu procesele si citeaza in continuare vechiul proprietar si nu pe mine. Ce ma sfatuiti sa fac?

Alte discuții în legătură

Cadastru conform sentinței maria162 maria162 Bună ziua domnilor avocați! Locuiesc in București, la curte. Suntem trei proprietari in aceeași curte si am făcut ieșirea din indiviziune in instanță ... (vezi toată discuția)
Partaj sucesoral stancu  georgeta stancu georgeta Buna seara! Situatia e urmatoarea:sunt parata intr-un dosar de iesire din indiviziune alaturi de fratele meu, reclamanta e sora ... (vezi toată discuția)
Speta imobiliara vwwhite vwwhite Buna ziua !Va rog sa ma ajutati, nu stiu cum trebuie procedat in situatia mea, o sa incerc sa fiu cit mai scurt si explicit.Asadar, exista un imobil in care ... (vezi toată discuția)