avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Hotarare judecatoreasca de declarare / constatare a ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Hotarare judecatoreasca de declarare / constatare a nulitatii

Buna ziua!
Care este diferenta intre hotararea judecatoreasca de constatare a nulitatii si hotararea judecatoreasca de declarare a nulitatii?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc sa intreb care este diferenta intre a constata ... petre_marian petre_marian Buna ziua .Doresc sa intreb care este diferenta intre a constata nulitatea absoluta partiala a unui titlu de proprietate in care este specificat si numarul ... (vezi toată discuția)
Rectificare in cartea funciara sos1 sos1 Buna ziua, In 2011 am dobandit suprafata de 800 mp prin contract V-C si am intabulat dreptul de proprietate asupra acestuia. In 2012 am fost actionata in ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca mariamaria1 mariamaria1 cum poate fi pusa in executare o hotarare judecatoreasca prin care s-a anulat un contract de vanzare cumparare? reclamantul vrea sa fie proprietar cu privire ... (vezi toată discuția)