avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte - numele mamei gresit in certificatul de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte - numele mamei gresit in certificatul de nastere

Buna in certificatu unui minor la mama era trecuta mama lui si acuma dupa cativa ani iese ca nu este mama lui ci alt cineva e mama minorului cu numele asemanator ce se poate face ?pentru recuperare va multumesc
Cel mai recent răspuns: Bandula , utilizator 20:05, 25 Februarie 2025
Nu am inteles nimic. Daca e mama naturala cum nu e mama dvs.? Ori nu cunoasteti intelesul cuvintelor pe care le folositi, ori ati fost pus pe o pista gresita. Cine va spus ca mama din certificat nu e mama dvs.? Cei de la buletine nu fac asa ceva. Si cine a adus in fata dvs. pe altcineva sa faca ADN-ul? Si cu ce drept? A asistat la nasterea dvs.? Ati fost adoptat? Buletinul il faceti insotit de unul dintre parinti. Puteti fi insotit de tatal dvs.(daca acesta este inscris in certif. dvs. de nastere)nu trebuie neaparat sa mergeti doar cu mama. Puteti sa va faceti buletinul pe baza certificatului de nastere pe care il detineti. Daca aveti dubii cu privire la mama dvs. intrebati-va parintii, poate aflati adevarul, ca ne-ati bagat in ceata.
Aș avea și eu o întrebare,ați putea să-mi spuneți de ce sau din ce motiv eu în certificatul de nastere nu am scris numele mamei, la numele și prenumele mamei sunt trase două linii dar foarte ciudat este scris numele și prenumele tatălui?
Ultima modificare: Marți, 25 Februarie 2025
Bandula, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am ramas in spania fara buletin si certificat de nastere elenasuch elenasuch va rog frumos sa ma ajute cineva unde si cum sa pot rezolva situatia in care sa afla copilul meu dar sa incep cu explicarea faptelor asa cum au fost copilul ... (vezi toată discuția)
Carte identitate copil cu numele mamei gresit in certificatul de nastere ingagaby ingagaby am un copil nascut dupa divortul de tatal lui iar fostul sot l-a trecut pe numele lui in certificatul de nastere iar pe mine,ca mama m-a trecut tot cu numele ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere nou nascut - probleme cu numele copilului gil76 gil76 sora mea a ramas gravida dupa o luna a divortat si acum cand s-a nascut copilul la primarie i s-a eliberat un certificat de nastere al copilului pe numele ... (vezi toată discuția)