avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Videochat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Videochat

Buna ziua!
Vreau sa stiu daca fac videochat in apartamentul unde stau in chirie si mai lucrez si voi baga si pe altcineva sa lucreze in ture,imi trebuie aprobare de la locatari cumva?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:01, 30 Martie 2017
Va veti autoriza ca srl cu codul caen 9329 alte activitati recreative si distractive n.c.a., si va va trebui acordul vecinilor.
Va rog sa cititi si comentariul de la adresa www.avocatnet.ro/content/for...
si
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare studio videochat! Robert1985 Robert1985 Buna ziua, Am un studio videochat de ceva timp si vreau sa il legalizez:D,vreau sa spun ca as pune maxim 5 6 angajati,cifra de afaceri ar fi in jur de ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru infintarea unui srl cu activitatea video chat? Ana77g6g Ana77g6g Bună ziua, îmi trebuie unul sau mai multe coduri CAEN pentru infintarea unui SRL cu activitatea video chat ? Și dacă da, care sunt acelea? Mulțumesc, o zi ... (vezi toată discuția)
Cum poate un srl (cod 7022) sa reprezinte un dj in relatia cu un club? (solutie) florin89 florin89 Buna ziua, Intrebarea era urmatoarea: 1. De cateva zile ma confrunt cu o problema. Cum poate un SRL, cu obiect principal de activitate 7022 - ... (vezi toată discuția)