avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de colaborare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de colaborare

Buna ziua! Vreau sa stiu carei institutie de stat trebuie sa ma adresez in momentul in care clauzele unui contract de colaborare nu au fost respectate de cesionar, iar eu nu am mai fost platita conform contractului din Octombrie 2016.
Este vorba de cedarea drepturilor de autor catre o companie mare din Romania, iar la incetarea colaborarii, cesionarul refuza sa plateasca integral suma datorata cedentului in urma prestarii de activitati artistice.
Unde poate sa mearga cedentul, cui sa se adreseze ca sa i se faca dreptate?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ASGlobal , utilizator 22:30, 3 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult pt raspuns. Aveti dreptate, este un contract de cedare drepturi de autor si voi merge in instanta pt ca alta optiune nu am, din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de cesiune drepturi intelectuale 57turcu 57turcu Angajarea mea la o firma media este facuta doar in baza unui contract de cesiune drepturi intelectuale. Nu am niciun alt fel de angajament/contract/carte ... (vezi toată discuția)
Cesiune exclusivã a drepturilor de autor - duratã ºi condiþii Ramona24 Ramona24 Buna ziua. In momentul in care se cesioneaza exclusiv drepturile de autor si drepturile conexe lor pt o opera, pentru reproducere si difuzare, autorul mai ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor artem artem As dori sa aflu daca un contract de cedare a drepturilor EXCLUSIVE de autor, incheiat intre angajator si angajat poate avea ca obiect si articolele/operele ... (vezi toată discuția)