ContSters98383 
	    	Utilizator

ContSters98383 
	    	Utilizator	    

ContSters47264 
	    	Utilizator

ContSters47264 
	    	Utilizator	    

Nestiutorul1 
	    	Utilizator

Nestiutorul1 
	    	Utilizator	    

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat 	
			 MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

Avand in vedere ca dumneavoastra considerati ca bunicul e afectat psihic , (sigur , lipsa discernamantului va fi sustinuta de o expertiza psihiatrica obligatorie ), va puteti adresa instantei de judecata (judecatoriei in a carei raza teritoriala domicilieaza bunicul), in vederea punerii sub interdictie .
Ulterior , existand o hotarare judecatoreasca , va puteti adresa Autoritatii Tutelare, in vederea numirii unui tutore, care sa-i reprezinte interesele , oricand va dori sa-si exercite un drept.
Curatela se instituie pentru persoane capabile , care,insa , din cauza unei suferinte organice , nu pot dispune de drepturile lor.
~ final discuție ~
 marin75	                   

In urma cu circa 5 ani am primit de la parintii mei prin donatie un imobil si 2 hectare de pamint arabil. Acum, starea lor psihica este degradata foarte mult, ... (vezi toată discuția)
	                    marin75	                   

In urma cu circa 5 ani am primit de la parintii mei prin donatie un imobil si 2 hectare de pamint arabil. Acum, starea lor psihica este degradata foarte mult, ... (vezi toată discuția)

Future	                   

Am o bunica a carei interes e sa profite de mine pentru a lua bani de la stat. Sunt in stare de soc sa aflu ce a fost in stare sa faca fara stirea mea si am ... (vezi toată discuția)
	                    Future	                   

Am o bunica a carei interes e sa profite de mine pentru a lua bani de la stat. Sunt in stare de soc sa aflu ce a fost in stare sa faca fara stirea mea si am ... (vezi toată discuția)

manuela kosza	                   

va rog ajutati-ma,  ce este punere sub interdictie? in ce consta?  Mama bolnava de alzhaimer cu certif. de grad de handicap grav, cod 5, pt. a obtine  ... (vezi toată discuția)
	                    manuela kosza	                   

va rog ajutati-ma,  ce este punere sub interdictie? in ce consta?  Mama bolnava de alzhaimer cu certif. de grad de handicap grav, cod 5, pt. a obtine  ... (vezi toată discuția)