avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conditie rezolutorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conditie rezolutorie

cum as traduce mai pe intelesul meu?

Suma de ... reprezentand avansul, se va achita de catre cumparator din surse proprii in termen de 2 zile lucratoare de la data semnarii prezentului document sub conditie rezolutorie.


In alte cuvinte, daca nu achit ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: SaraK , utilizator 12:05, 6 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen extinctiv vs conditie rezolutorie in materia legatelor cosminamihaela cosminamihaela va rog sa ma ajutati,am examen marti la susscesiuni,sunt usor in panica si nu-mi mai permite timpul sa scotocesc prin cartea dlui gabriel boroi de civil parte ... (vezi toată discuția)
Modificare preț apartament într-un imobil în construcție. este normal să mi se ceară bani în plus față de prețul din antecontract? stelianmarian stelianmarian Buna. Cu cateva luni in urma am semnat un antecontract pentru un apartament si am platit in avans cu bani cash tot apartamentul. S-a calculat contravaloarea in ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare apartament in doua transe ionelalupas ionelalupas Sunt vanzatorul unui imobil, iar cumparatorul o sa faca plata in doua transe 80% din pret la incheierea contractului de vanzare-cumparare si 20% peste 3 luni. ... (vezi toată discuția)