avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... salut nevasta mea e cetatean filipinez dar are permis ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

salut nevasta mea e cetatean filipinez dar are permis de sedere in cipru

salut locuiesc cu nevasta mea in cipru si dorim sa calatorim si sa ne stabilim in germania(ea are permis de sedere cipriot) cum trebuie sa procedez? si ce acte sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:31, 3 Aprilie 2017
Daca are permis de sedere pe termen lung in UE, atunci va beneficia de calatorie in practic aceleasi conditii cu cetatenii ciprioti. Un astfel de permis poate fi preschimbat pentru un permis similar din noua tara de domiciliu. Altfel cititi aici: [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 3 Aprilie 2017
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru revenirea in romania Sunt căsătorit cu cetățeancă indiană în cipru de 7 ani si avem un copil de 7 ani . Soția are permis de sedere valabil până 2020 emis de emigrare ... (vezi toată discuția)
Dobindirea cartii de identitate cetatean strain lilianagabriela lilianagabriela Sint casatorita de 1 an cu un cetatean strain( Syria) .Casatoria a avut loc in Cipru, dar am obtinut de la Ambasada Romaniei si certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Casatorie in cipru eugeniachicu eugeniachicu Salutare. Am o dilema...Sunt cetateanca a Romaniei dar cu domiciliu in Basarabia. Locuesc la moment in Cipru si permisul meu de sedere este legal bazat pe ... (vezi toată discuția)