avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... distanta de amplasare a gunoiului de grajd
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

distanta de amplasare a gunoiului de grajd

A venit primavara, si odata cu primavara au venit si vecinii mei care locuiesc la oras, dar au o casa de vacanta situata langa mine.
Acestia au cumparat gunoi de grajd pe care l-au depozitat pe terenul lor, in apropiere de locuinta mea. (Casa mea este situata langa gradina lor).

Care este distanta de amplasare a gunoiului de grajd fata de o locuinta?

Alte discuții în legătură

Amplasare gunoi 1anca.popescu 1anca.popescu Gunoiul blocului vecin esta amplasat prea aproape de gemurile locuintei (vezi toată discuția)
În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic ... todirasc todirasc În vederea soluționării unor probleme legate de un miros groaznic în gospodăria mea,din cauza unui adăpost de animale(capre) în număr de peste 60 de ... (vezi toată discuția)
Distante minime intre constructii intre gard vecin, amplasamente fose septice si alte constructii alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Am construit un wc in curte la tara cu fosa betonata complet, vecinul meu dupa doi ani s-a trezit ca nu-i convine locatia fosei deoarece are o ... (vezi toată discuția)