Buna ziua. Am o problema si poate ma ajutati cu un sfat.
Mi-am construit o casa la tara, intr-o comuna, jud. Mures, nu are importanta unde. Anul trecut, cand am inceput constructia se lucra in zona la reteaua de canalizare. Am fost pe la primarie sa vad cum sta treaba si m-am trecut pe o lista pentru bransamente la canalizare, oricum, zicea viceprimarul, ca se va face la toata lumea reteaua de canalizare pana la limita de proprietate, undeva langa gard, unde se va monta un camin, urmand ca de acolo pana in casa sa o fac eu.
Am avansat cu lucrarile si am mers din nou la primarie sa vad ce se intampla cu canalizarea si... surpriza.. nu se mai face la toata lumea, cel putin nu la mine. Daca vreau sa am canalizare, mi-a spus acelasi domn viceprimar, va trebui sa imi fac singur pana la cel mai apropiat camin care e la aproximativ 30-40 metri. Motivul ar fi ca in etapa asta nu au prins gradinile, atunci cand au facut ei proiectul pe locul meu era o gradina... Ok, sa zicem ca il cred, dar acum eu am casa si nu mi se face canalizare, pe cand o gramada de terenuri goale (gradini sau terenuri pustii) au trase canalizarea pana langa gard, se lucreaza chiar in perioada asta la bransamente. Alea au fost prinse in proiect? Sau de ce nu imi fac mie, pt ca am casa si sa nu mai faca la o gradina, unde chiar nu e nevoie.
Pot face ceva in acest sens?
Pot obliga cumva primaria sa imi faca si mie bransamentul de canalizare pana la limita de proprietate?
Cel mai recent răspuns:
Fll66 , utilizator
23:19, 30 Iulie 2024