rino83 a scris:
vio23 a scris:
ciudat este ca pe lista cu cei care au facut contestatii se regasesc cam aceleasi persoane, as fi curios daca exista vreo pers care le-a contestat fix pe astea 6....atunci ar bate clar la ochi....
Foarte bine punctata observatia, vio...dar nu cred ca la ora actuala isi mai bate cineva capul sa confrunte intre ele listele contestatorilor, sa gaseasca unul comun pe acolo...
La grila aia cu inlocuirea masurii preventive, nu inteleg ratiunea pt care se judeca in sedinta publica, in conditiile in care propunerea luarii masurii preventive si propunerea prelungirii masurii preventive, ambele se judeca in camera de consiliu...dupa ce ca esti zapacit de atatea contradictii statuate de cod, mai vin si onor membrii comisiei de elaborare a subiectelor sa insereze subiecte cu raspunsuri dubioase, sa iesi din sala de examen buimac complet.
sunt auditor de justitie, asa ca am mai multa experienta in ceea ce priveste inm-ul.
probabil ca nu se ocupau cele 200 de locuri, astfel incat s-au admis sufuciente grile cat sa fie declarate "admis" mai mult de 200 de persoane.
asta e cea mai probabila explicatie. cea cu fraudarea, mi se pare ca cei de pe forum cauta prea mult sa gaseasca nod in papura si isi proiecteaza conceptia despre viata si cu privire la examenul asta. ceea ce e incorect.
spre exemplu, daca cineva ar fi avut 80 de puncte au chiar 70, nu i-ar fi daunat cu nimic cele 6 grile, nu?
iar daca ati ajuns sa spuneti despre examenul de la inm ca e dubios, consecinta fireasca ar fi sa nu mai incercati pentru ca, din cate imi spune mie logica, daca examenul este deja aranjat nu veti iintra niciodata, ci vor intra doar cei alesi.
dar sunt convins ca o sa mai incercati din nou la anul, ceea ce inseamna ca. fie va place durerea, fie ca de fapt credeti ca examenul nu e chiar dubios, iar afirmatiile in acest sens sunt menite doar sa mai aline un pic orgoliul, care probabil ca sufera in moemntele astea.
in ceea ce priveste intrebarea de la grila, regula e ca orice sedinta de judecata e publica (cezi pe la art 300, 300 si ceva CPP), ceea ce inseamna ca daca nu ai o norma derogatorie care sa spuna expres ca se judeca altfel (cum e cazul ipotezei date), atunci cauza se va judeca in sedinta publica.
succes va urez si lasati-o mai usor cu aranjarea examenului ca sunteti in afara realitatii cand sustineti asa ceva.