ContSters70098 
	    	Utilizator

ContSters70098 
	    	Utilizator	    

dragos_aLEXandru 
	    	Utilizator

dragos_aLEXandru 
	    	Utilizator	    

eu nici nu am auzit acest termen:">
 ContSters166924 
	    	Utilizator

ContSters166924 
	    	Utilizator	    

eu am citit la un moment dat de testamentul nuncupativ si "mi-am soptit atunci in barba" ca asemenea tampenie nu se poate transforma nicicand intr-o grila la inm si ,ca atare, informatia a si zburat pt ca la ex mi-a fost imposibil sa-mi aduc aminte ce inseamna, desi m-am gandit vreo 5 minute. #-o
eu nici nu am auzit acest termen:">
 ContSters165860 
	    	Utilizator

ContSters165860 
	    	Utilizator	    

CATALINA29	                   

Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
	                    CATALINA29	                   

Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)

Iulian81	                   

Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
	                    Iulian81	                   

Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)

lyl02	                   

Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM.
Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)
	                    lyl02	                   

Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM.
Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)