D.A.M. 
	    	Utilizator

D.A.M. 
	    	Utilizator	    

:offtopic:
fratilor, nu e de ras
eu cred ca noi o s-o luam razna :strambatura::duh::hammer:
deschidem orice articol de presa, dam drumul la televizor la comanda,
ceva nu e in ordine cu noi :stunned:
 D.A.M., utilizator
 D.A.M., utilizator 	
			 ContSters166924 
	    	Utilizator

ContSters166924 
	    	Utilizator	    

am obosit...
valensa a scris:
:offtopic:
fratilor, nu e de ras
eu cred ca noi o s-o luam razna :strambatura::duh::hammer:
deschidem orice articol de presa, dam drumul la televizor la comanda,
ceva nu e in ordine cu noi :stunned:
Da stiu ca nu suntem ok :duh: dar m-a sunat o prietena si mi-a zis ca pe TVR 2 dupa ce au publicat rezultatele a fost o ora de dezbateri pe acest subiect si acum m-a sunat si mi-a zis sa ma uit. Un scurt rezumat : ... da cica au discutat si CSM-ul va cere in urmatoarele 2 sapt Guvernului sa modif legea (prin O.U.G.) astfel incat sa se poata da inca o data anul asta... deci asteptam sa treaca si alegerile de la CSM (17 sept) si nu stiu ce mai asteptam inca o sapt.... dar poate ... poate. Eu nu stiu dc mai vreau unul :confused:
 dragos_aLEXandru 
	    	Utilizator

dragos_aLEXandru 
	    	Utilizator	    

Vasile Mihaela 
	    	Consilier juridic

Vasile Mihaela 
	    	Consilier juridic	    

banditul 
	    	Utilizator

banditul 
	    	Utilizator	    

aaduta a scris:
eu am citit la un moment dat de testamentul nuncupativ si "mi-am soptit atunci in barba" ca asemenea tampenie nu se poate transforma nicicand intr-o grila la inm si ,ca atare, informatia a si zburat pt ca la ex mi-a fost imposibil sa-mi aduc aminte ce inseamna, desi m-am gandit vreo 5 minute. #-o
eu nici nu am auzit acest termen:">
 CATALINA29	                   

Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
	                    CATALINA29	                   

Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)

Iulian81	                   

Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
	                    Iulian81	                   

Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)

lyl02	                   

Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM.
Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)
	                    lyl02	                   

Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM.
Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)