avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ştie cineva ce se întâmplă cu portalul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ştie cineva ce se întâmplă cu portalul instanţelor?

Bună seara, vă rog să-mi spuneţi şi mie dacă ştiţi ce se întâmplă cu portalul instanţelor, pentru că de vreo 2-3 zile a devenit foarte greu să cauţi ceva, se dublează sau se triplează numărul afişărilor pentru o căutare pe bara de sus. De pildă, caut in bara de sus numele unei părţi şi, dacă până săptămâna trecută îmi apăreau - să spunem - 1750 de rezultate care includeau numele respectiv, acum numărul rezultatelor afişate este de aproape 4000, pentru că multe dintre dosare sunt afişate de 2-3-4 ori. Nu înţeleg ce se întâmplă şi cum au reuşit să facă un site funcţional să "meargă" din ce în ce mai prost, dar, dacă ştie cineva ce se întâmplă şi care este explicaţia vă rog mult să-mi spuneţi. Eu m-am gândit să fac sesizare la Ministerul Justiţiei, dar şi la Comisia Europeană (pentru că banii pentru acest site sunt din fonduri europene) dar mi-e teamă că singura "realizare" va fi să mă enervez eu.
Vă mulţumesc

Alte discuții în legătură

Portalul instantelor de judecata.modificari care nu cred ca sunt bune. CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Am observat de cateva zile ca portalul instantelor de judecata a suferit anumite modificari si nu se mai pot gasi anumite dosare. Adica doar daca cunosti ... (vezi toată discuția)
Verificare inregistrare dosar la judecatorie dorel13 dorel13 Cum pot verifica daca avocatul a depus cerere de chemare in judecata pentru impartirea unui teren intre rude (mostenire)? I-am platit de 7 luni avocatului ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro - versiunea 5.0 Admin Admin Va solicit cateva raspunsuri legate de noua versiunea Avocatnet.ro: 1. Ce parere aveti de noua organizare? 2. Cum vi se pare functionalitatea acestuia? ... (vezi toată discuția)