avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model adresa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model adresa

Buna ziua,

As dori un model de adresa/ notificare incetare salariat detasat catre societatea de unde este detasat

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:40, 4 Aprilie 2017
Catre: ..............
(denumirea angajatorului si sediul acestuia)

Prin prezenta, S.C. ........ , cu sediul in .........................................., CUI ..............., J .........., reprezentata prin domnul/doamna........................................................, in calitate de ................................, va comunica ca incepand cu data de ....... , va inceta detasarea dlui .....
la societatea dvs.


Data si semnatura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare desfacere contract de munca in perioada de proba theya_05 theya_05 in cazul in care administratorul unei societati decide desfacerea contractului de munca al unui salariat afalat in perioada de proba,mai trebuie emisa si o ... (vezi toată discuția)
Model notificare perioada de proba alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Doresc un model de decizie, notificare in perioada de proba atunci cand salariatul nu mai doreste sa aiba raporturi cu firma, cat si un model atunci cand ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba costicul costicul am raportat revisalul pe 21.10.2010 cu inceperea activitatii din data de 22.10.2010(vineri).Este muncitor necalificat.De luni nu a mai venit.Este in perioada ... (vezi toată discuția)