avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Protejare date oferite unei firme care creaza site
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Protejare date oferite unei firme care creaza site

Buna ziua,
As dori sa cer unei firme sa imi faca un site de vanzari masini industriale.
As dori sa stiu daca exista vreun contract care ar trebui semnat intre mine si respectiva firma pentru a avea protectie asupra datelor oferite.
Sa evit ca aceasta sa le vanda altor utilizatori.
Ma refer la informatii privind locatia masinilor ....sau database clienti.
Va rog frumos sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac si cui ar trebui sa ma adresez.
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:58, 6 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Pe langa cele de mai sus, nu are nevoie de "gazduire", ci de un server propriu (sau inchiriat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege aplicabila gazduire website AlexATT AlexATT Buna seara, As dori ca sa stiu pentru urmatoarele 3 cazuri, legea din care tara se aplica pentru continutul gazduit pe un website. 1. Website-ul este ... (vezi toată discuția)
Cont business - nevoie de firma? AlbertoMitroi AlbertoMitroi Salutare, am si eu o nelamurire, daca vreau sa folosesc whatsapp, facebook, Instagram business, am nevoie de o firma? Vreau sa vand niste ornamente de gradina ... (vezi toată discuția)
Vanzare produse exxe exxe Buna Ziua! Am o firma IT cu activitatea principala de creare a softwareului la comanda. Daca am nevoie de un server ca sa rulez aplicatia creata de mine pe ea ... (vezi toată discuția)