avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... MODIFICARE CATEGORIE TEREN
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

MODIFICARE CATEGORIE TEREN

Buna Ziua,

În 2010, am achizitionat un teren agricol, categoria pasune. Ulteior, pe acest teren a fost împădurit, iar Ocolul Silvic refuza să ia padurea în pază pentru ca în extrasul de carte funciară, terenul figurează ca pășune. Eu am o adeverință eliberată de către primărie care atestă că terenul este împădurit. Cum pot modifica categoria de teren în cartea funciară?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: maz , utilizator 18:27, 5 Aprilie 2017
prin cerere catre primaqrie care o trimite la consiliul judetean

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! am cumpărat un teren în zona de deal. pe ... CristianIonutS CristianIonutS Bună dimineața! Am cumpărat un teren în zona de deal. Pe CF sunt mai multe hectare, arabil. La primărie este trecut pășune. În teren este un ochi de ... (vezi toată discuția)
Padure "pazita" de ocolul silvic sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Dețin in posesie 11 ha pădure pentru care plătesc paza la un ocol silvic. Când am primit in posesie aceasta pădure am observat mai târziu ca un ... (vezi toată discuția)
Exploatare material lemnos in perimetru agricol. dreptul asupra proprietatii. poliu poliu Buna ziua. Am titlu de proprietate pentru mai multe parcele de teren agricol. Unele dintre acestea s-au împădurit cu salcâmi. Suprafața împădurita ... (vezi toată discuția)