avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa sau Srl Cod Caen 1610
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa sau Srl Cod Caen 1610

As dori sa stiu cum este mai bine sa infiintez un Pfa sau un Srl cu codul 1610.
Cel mai recent răspuns: maz , utilizator 18:39, 5 Aprilie 2017
SRL
consultati un contabil autorizat sau un expert contabil care va va spune care sunt conditiile referitoare la taxele aferente pfa si srl. pentru pfa este nevoie de calificare(diploma )in domeniul in care vreti sa activati.sunt si diferente de ordin juridic privind raspunderea in cazul acestora. pfa raspunde cu patrimoniul personal, srl-ul raspunde in limita capitalului subscris si varsat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau intreprindere individuala anitsirc anitsirc Cu rusine recunosc ca nu stiam de existenta formei \"intreprindere individuala\". Nu imi este foarte clar termenul... intreprinderea individuala este undeva ... (vezi toată discuția)
Pot sa devin pfa? calina mihaela calina mihaela Am termitat liceul economic,profil contabilitate,pe diploma ca si calificare scrie \"tehnician in activitati economice si contabile\", acum sunt studenta in ... (vezi toată discuția)