avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cetatenia germana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cetatenia germana

Acum o luna mai exact pe 1 martie sa născut fetita mea la o clinica în Germania mai exact în Munster dacă vreau sa ii fac certificatul nemțesc se poate chear dacă suntem romani sau doar certificat românesc?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:38, 5 Aprilie 2017
Buna seara,
Din cate stiu, are dreptul la cetatenia germana fiind nsacuta pe teritoriul Germaniei!
Certificat de nastere german i se face sigur!
Abia dupa i se face cel romanesc daca-l solicitati!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie romana-germana was81 was81 Buna seara, locuiesc in Germania de 8 ani si indeplinesc toate conditiile de-a obtine si cetatenia germana, Intrebarea mea este -daca mi se ofera ... (vezi toată discuția)
Parinti cetateni romani-copilul pasaport german teopop02 teopop02 Buna ,ma numesc Teodora am 20 de ani si anul acesta am nascut(17.04.2009) un baietel in Germania,eu sunt in Germania stabilita din 04.05.2008,am venit in ... (vezi toată discuția)
Cetatenie dubla romana-germana pentru copii Gms3010 Gms3010 Hallo, in 2007 la dobândirea cetățeniei germane trebuia sa renunți la cea romina (600 de euro) an prins cîteva luni atunci o lege .... In 2017 am ... (vezi toată discuția)