avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum as putea sa ma descurc cu asta? - viza pentru ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum as putea sa ma descurc cu asta? - viza pentru Pakistan

Eu trebuie sa plec in Pakistan dar nu am nici pasaport nici viza! Am inteles ca vizele se elibereaza doar din Bucuresti pentru Pakistan dar eu sunt din Botosani! Ce ar trebuie sa fac sa obtin toate astea? Am mare nevoie de ajutor fiindca nu stiu!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:10, 9 Aprilie 2017
1. Va faceti pasaport.
2. Intrati pe site-ul ambasadei Pakistanului si vedeti ce conditii sunt necesare pt. a obtine viza.
3. Daca este nevoie sa mergeti personal la interviu, va urcati in masina/tren/autobuz si va deplasati la Bucuresti pentru a va deplasa la interviu.
Va sperie un drum in Bucuresti dar unul in Pakistan nu.
Pakistanul e tara in care poti fi linsat sau condamnat la moarte daca zici ceva de rau despre Dumnezeu, Mahomed sau Isus. Daca ati obisnuit sa ghiciti altora in cafea sau in carti, nu mergeti acolo. Daca ati facut proorocii va asteapta acolo pedeapsa capitala, deoarece dupa Mahomed nu mai este permis sa mai fie alti profeti.
Ultima modificare: Duminică, 9 Aprilie 2017
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate trece vama un minor? vovasw vovasw eu am facut la copilul meu pasaport strain .Vreau sa ma duc an Rusia.Am s-al pot trece peste granite fara procura de la sot? (vezi toată discuția)
Acte casatorie romanca cu cetatean indian in india mihaelasdf mihaelasdf Buna, vreau sa ma casatoresc in India cu un cetatean indian, dar nu la ambasada ci la el in oras. Ce acte sunt necesare? Trebuie sa-mi trimita el ... (vezi toată discuția)
Casatoria civila cu un cetatean indian Joana77 Joana77 Buna Ziua, Prietenul meu este de cetatenie indiana si am dori sa ne casatorim civil cat mai curand in Romania.Dupa casatoria civila am dori sa plecam ... (vezi toată discuția)