avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare în Romania automobil deținut în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare în Romania automobil deținut în R.Moldova

Buna ziua, am cetățenie dublă, buletin românesc cu reședință în Iași și trec cu traiul din R. Moldova în România și aș vrea să știu care sunt posibilitățile de înmatriculare a automobilului pe care îl dețin în Moldova?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt cetatean al r. moldova, dar detin si cetatenia ... malo43 malo43 Buna ziua, sunt cetatean al R. Moldova, dar detin si cetatenia Romaniei. Momentan locuiesc in Romania si detin si Buletin romanesc. As vrea sa ma angajez ... (vezi toată discuția)
Buletin de identitate - domiciliul cetateanului moldovean eugenyus86 eugenyus86 am redobandit cetatenia romana anul acesta,,,sunt din rep.Moldova si am domiciliul acolo,,am venit la Bucuresti sami fac Buletin de identitate,,si ca sal pot ... (vezi toată discuția)
Angajare în românia RodicaCostas RodicaCostas Buna ziua, sunt din Republica Moldova, am dublă cetățenie (moldovenească și română). În timpul studiilor am figurat cu buletin provizoriu cu ... (vezi toată discuția)