avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, sunt cetatean al R. Moldova, dar detin si ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, sunt cetatean al R. Moldova, dar detin si cetatenia ...

Buna ziua, sunt cetatean al R. Moldova, dar detin si cetatenia Romaniei. Momentan locuiesc in Romania si detin si Buletin romanesc.
As vrea sa ma angajez remote, la o companie din R. Moldova. Pot avea probleme daca banii incasati in R. Moldova cu actele din R. Moldova, ii transfer pe un card deschis la o banca in Romania, cu actele din Romania ? Mentionez ca vreau sa raman in continuare sa traiesc in Romania, doar sa lucrez online pentru o firma din Moldova

Alte discuții în legătură

Angajarea unei persoane din r. moldova pe lucru remote OliviaVereha OliviaVereha Buna, tuturor, am o intrebare si informatiile de la ministerul muncii nu ma ajuta. Eu pot sa angajez o persoana din Republica Moldova pe compania mea (SRL ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare în romania automobil deținut în r.moldova eugenmd eugenmd Buna ziua, am cetățenie dublă, buletin românesc cu reședință în Iași și trec cu traiul din R. Moldova în România și aș vrea să știu care sunt ... (vezi toată discuția)
Fondator srl Tudor1974 Tudor1974 Salut prieteni..Am nevoe de ajutor..Sunt cet.Roman cu dom. in R Moldova..Cum pot infiinta un SRL...Cetatenii cu domiciliul in afara Romaniei nu detin buletine ... (vezi toată discuția)