avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achiztii intracomunitare de bunuri, se plateste TVA ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achiztii intracomunitare de bunuri, se plateste TVA pentru taxa transport?

Buna ziua,
Am o firma neplatitoare de tva, inregistrata in scopuri de tva pentru achizitii intracomunitare. Am facut o achizitie intracomunitara de bunuri din Italia si am primit factura emisa de furnizor pentru bunurile comandate. Pe aceasta factura sunt consemnate si cheltuieli de transport intr-o rubrica diferita de cea in care sunt facturate bunurile.Transportul a fost efectuat de catre o firma contractata de furnizor (eu nu am primit nicio factura de la transportator).

Intrebare:
Trebuie sa platesc TVA pentru transport?

Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Duminică, 9 Aprilie 2017
AlinStr, utilizator

Alte discuții în legătură

Tva la marfa second-hand kerekesmargo kerekesmargo Buna ziua ! art.1522 din codul fiscal - regimul special pentru bunurile second-hand- se refera si la haine. ,exista ceva reglementari speciale in privinta ... (vezi toată discuția)
Activitati economice desfasurate pe teritoriul italiei. regimul tva paolo979 paolo979 S.C. ROM. (platitoare TVA 19%) achizitioneaza marfa de la Furnizor: S.C .ITALIA (platitor TVA 20%). Furnizorul (S.C. ITALIA) trimite factura catre S.C. ROM: ... (vezi toată discuția)
Operatiuni triunghiular kerekesmargo kerekesmargo Firma din RO - cumparator revanzator Firma din HU - furnizor Firma din Germania - beneficiar marfa se transporta direct din Ungaria in Germania toti sunt ... (vezi toată discuția)