avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circulatie rutiera in UE.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circulatie rutiera in UE.

Un cetatean roman care munceste in Austria vrea sa vina in Romania (de sarbatori) cu o masina imprumutata de la un prieten. Ce acte trebuie sa detina pentru a nu avea probleme pe drum, la frontiera si in Romania, la venire si la intoarcere.
Cel mai recent răspuns: liviu f , utilizator 16:38, 11 Aprilie 2017
O procura notariala care sa ateste imprumutul pe acea perioada cred ca ar fi suficient si toate celelalte acte legate de masina in regula.
Ultima modificare: Marți, 11 Aprilie 2017
latka, moderator
Procura notariala trebuie, oare, tradusa in romaneste ?
Nu, ci doar conforma cu procedura din Austria.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot iesi din tara cu masina fara contract de comodat sau procura? CFlorin1 CFlorin1 Buna ziua. As dori sa plec la Roma saptamana aceasta. Masina nu este a mea, ci a unui prieten, pot iesi din tara fara procura sau contract de comodat? (vezi toată discuția)
Pot circula in ue cu un autoturism care nu e pe numele meu? nicolae1986 nicolae1986 recent am cumparat un autotorism si vreau sa merg 2 saptamani in italia ,am voie legal sa trec in alt stat daca nu e pe numele meu?am act vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Imputernicire la notar fara persoana imputernicita (iesire auto din ro) kvremus kvremus Buna ziua, Va solicit ajutorul intr-o privinta: un prieten de-al meu, roman, se afla in Italia (are si acte de Italia) si a cumparat o masina noua din ... (vezi toată discuția)